Wil je met ons in contact komen?

  Over Amber Bosch

  Op deze pagina zal ik mezelf aan jullie voorstellen.

  Creatief, sociaal, leergierig en enthousiast: zo omschrijf ik mijzelf het beste. Mijn naam is Amber Bosch, 22 jaar en ik ben in 2018 afgestudeerd aan de PABO. Op dit moment doe ik de master opleiding Orthopedagogiek aan de VU van Amsterdam. Naast mijn werk als juf op een basisschool en mijn studie, vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn met fotografie en video’s. Dat is nog niet alles: dansen en reizen staat ook hoog op mijn lijstje!

  Als klein meisje vond ik het al geweldig om foto’s en video’s te maken en ze daarna te bewerken. Vroeger deed ik dit natuurlijk op een andere manier, maar plezier had ik er zeker in. Dit is nu nog steeds één van mijn grootste hobby’s, vandaar dat ik deze website ben begonnen. Ik hoop door middel van deze website in contact te komen met klanten die op zoek zijn naar iemand die iets voor hen kan ontwerpen. Bent u bijvoorbeeld als school, bedrijf of bruidspaar benieuwd naar de mogelijkheden voor video’s, posters, flyers, visitekaartjes of iets anders? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Er zijn veel verschillende mogelijkheden, ook als u iets niet terug ziet op mijn site. Voor een goede prijs krijgt u ontwerpen naar uw wens. Ik maak een ontwerp of video op maat voor u. Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op via e-mail of de telefoon.


  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico